About this Project

Located in Valencia, Venezuela, this 3500 square foot residence faces a beautiful nature preserve and a golf course.

Client:
This young family is a repeat client for Britto Charette. We are honored to have also designed a residence for them in Miami.

Task:
It was a pleasure to renovate this 4-bedroom/5-bathroom home. Our client wanted to create a sense of extension and openness between the living room and family room. We achieved this by replacing a wall with a stunning room divider. BRITTO CHARETTE also worked diligently to find the best local craftsmen to help us execute this design to the highest standards.

Materials:
Be sure to check out the chandelier—an element our clients love—and the custom room divider.

green17_1
Related Projects
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.